Hallo! 

Ik ben Sabine, een enthousiaste en vlotte jongedame met heel wat energie. Ik kom uit het verre bourgondische Limburg, maar verhuisde voor de liefde naar het bruisende Gent en ben al twee gelukkige jaren gesetteld in deze geweldige stad. 

Horeca is mijn passie. Al sinds mijn vijftiende werk ik in verschillende restaurants en café's. Na deze toffe ervaringen besloot ik Hotelmanagement te gaan studeren in Maastricht. Hier ontstond de grote droom om ooit mijn eigen restaurant te openen.

Nadat ik als vleeseter in de vegetarische hoofdstad van Europa terecht kwam, ontdekte ik dat er talloze goede vleesvervangers en vegetarische opties bestaan. Hier wilde ik graag mee aan de slag!

Echter kon ik mijn draai niet vinden in de nieuwe vegetarische food trends. Ik miste de Vlaamse klassiekers en begon hiermee te experimenteren! Na vele uren in de keuken vond ik de perfecte vervangers van enkele typisch Vlaamse gerechten die je in mijn pop - up restaurant kan komen proeven. 

Bij Bien willen wij als expert in de vleesvervangende Vlaamse keuken mensen inspireren met duurzame maaltijden die tradities verbinden met toekomstige duurzame trends. Dit doen wij met onze verse veggie Vlaamse gerechten om zo liefhebbers van de Vlaamse keuken op een toegankelijke manier te laten genieten van vegetarische maaltijden.

Door de warme sfeer,  gastvrijheid en een professionele aanpak, zorg ik ervoor dat jij volledig voldaan en met een grote glimlach Bij Bien verlaat.